Basket Lleida
<< Tornar a les noticies
Lleida, 2013-02-04 >>

Força Lleida amb Adeslas SegurCaixa -espònsor patrocinador d’aquesta aplicació- fan una aposta ferma per les noves tecnologies i posen a disposició dels tots els aficionats del mon del bàsquet una aplicació per a telefonia mòbil de tercera generació (Apps), tant per Iphone, Ipad, Ipod com per Android.

Amb aquesta aplicació, l’usuari podrà fer un seguiment en directe de tota la informació relativa al club, seguir l’evolució dels partits en directe, consultar la classificació i tota l’actualitat de l’equip, a més d’interactuar amb una porra de cada partit.

L’aplicació, integrada amb les xarxes socials, permet seguir el Força Lleida  d’una manera directa incorporant també un sistema d’avisos per tal de donar a conèixer informacions puntuals com dia i hora en que es juga el partit així altres informacions com sortides i promocions d’interès.

El suport d’una marca líder com ADESLAS SegurCaixa fa possible el desenvolupament d’aquesta plataforma de Màrqueting 2.0 impulsada per Item comunicación i Use-it com a partner tecnològic del projecte.

Per poder descarregar l’aplicació gratuïta només cal anar a l’appstore o google play dels respectius dispositius i buscar com a paraula clau “Força Lleida”. 

Galeria de Fotos
Galeria de videos
Galeria de audios
SPONSORS INSTITUCIONALS

Pàgina optimizada para Chrome | Gràfics a 1200x740
Designed by PROWORK